tiistai 11. maaliskuuta 2014

Uniteetä ja maantieteilyä

Moikka!


Lukusuunnitelman noudatus on mennyt ihan surkeesti, tein sen kun oli vielä tosi hyvin aikaa 14 viikkoa. Nyt sitten jäikin kahteen viimeiseen iltaan... Että jos tätä lukee nyt joku jolla tää prosessi on vasta tulevina vuosina edessä, lukekaa oikeesti ajoissa!

Olen tehnyt ton maton ala-asteikäisenä lastenhuonetta varten : D

Tossa on uniteetä lukumateriaalin ympäröimänä. Ite prefeeraan tota teetä illalla, rooibos ei oikeen oo mun makuun. Kirjotan siitä sitten joskus toisten! Mutta tää unitee on siis kofeiinitonta ja mintun makuista. Toihan on herbal tea eli yrttitee, joten on siinä muutakin kuten kamomillaa ja ruusunnuppuja mutta minttu tuntuu puskevan ensimmäisenä kielelle.

Tosiaan kirjotan vielä ranskan ja sitten tuleekin koeviikko, eli voi vähän tulla taukoa postailusta... :/ Harkitsin maailmankartan lakkaamista, mutta koska se saatettaisiin tulkita lunttausyritykseksi, taidan jättää väliin :D.

Viikonlopun kisat meni muuten hyvin, kaksinpelissä 6./23 ja nelinpelissä 4./11. Ihan hyvin kun neluria on tullut pelattua vasta 1,5 viikkoa! Inkivääri tee taisi todella auttaa, koska lihakseni palautuivat yllättävän nopeasti ottaen huomioon sen kivun määrän.

Tossa potentiaalinen seuraavan kynsilakkauksen inspiraatio, jos saan idean toimimaan! Kevään tulo saa minutkin kaipaamaan prätkällä ajoa, minulla tosin ei ole dukea vaan honda <3

Luv,
Johanna xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)