perjantai 7. maaliskuuta 2014

Suoritusta parantavaa teetä ylppäreihin ja kisoihin!

Teetä taas vaihteeks. Mun luottoteelaadut ovat Forsman tean luomu vihreä päärynä tee ja musta inkivääri tee. Niillä on tutkitusti suoritusta parantavia vaikutuksia!

Forsman tean tehtaanmyymälä kehä kolmosen varrella oli huippulöytö, ostin sieltä melkeen kaikki joululahjatkin. :D Vain 10-20€ saa hyvän teepannun ja kolme irtoteepakettiakin (60g) maksaa vain 5€ yhteensä. (lukuunottamatta valkoista, kalliimpaa teetä) Esim. K-Citymarketissa samanlainen teepussi voi maksaa euron enemmän. (apua, budjetti kaatuu!!) Syy vierailla tehtaanmyymälässä on kuitenkin suuri valikoima. Forsman tea kotisivut ja kauppa

Kuvien laadun tipahtaminen johtuu järkkärin muistikortintunnistus lakosta...
Päärynä tee on oikeasti päärynän makuista, mikä jotenkin yllätti minut. Tykkään juoda sitä varsinkin iltaisin. Pakkauksen mukaan sillä on nestettä poistava vaikutus ja on hyväksi vatsalle. Sisältää L-teaniinia, joka tuottaa mielihyvää ja siten poistaa stressiä, rauhoittaa ja parantaa keskittymiskykyä. Tätä siis ylppäreitä ennen!!

Inkivääri tee on taas vahvempaa ja se herättää mukavasti aamuun. Pakkauksessa kerrotaan sen terveysvaikutuksista näin: "Inkivääri on yksi parhaita luonnon omia lääkkeitä. Sitä käytetään lievittämään nivel- ja lihaskipuja. Inkiväärin on myös todettu parantavan verenkiertoa, poistavan nestettä ja vähentävän turvotusta." Eli tätä huomisiin kisoihin!

Luv,
Johanna xx


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)