torstai 27. maaliskuuta 2014

Conquering the world!: Barcelona

¡Hola!

Olen käynyt Barçassa kaksi kertaa: ensimmäisen kerran vuonna 2009 kuoron kanssa ja sitten 2011 kaverini kanssa.


A la playa!
Molemmilla kerroilla oltiin Santa Susannan ja Malgrat de Mar:in alueilla, jotka sijaitsevat Costa Bravalla (?) 1,5h Barcelonasta junalla pohjoiseen. Molempien matkojen ajankohdaksi valitsimme syyskuun viimeiset viikot, koska silloin hotelleja saa halvemmalla sesongin ulkopuolelta ja lämpötila on sekä ilmassa että vedessä miellyttävä. (+27'c ja n.+23'c?) Kaverin kanssa matkustastettiin ihan omilla rahoilla, vietiin pulloja kierrätykseen, pestiin ikkunoita ja kolattiin lunta joku puolitoista vuotta :D. Harmi, että yksi mukana ollut kaveri ei sitten päässytkään kaiken sen työn jälkeen mukaan :(

Lennot Barcelonaan on aika kalliita. Lennettiin vuonna 2011 Lufthansalla ihanan Münchenin kautta, 250€. Hotelliksi valittiin kaverin kanssa Aqua Hotel Montagut, yöt taisivat olla hieman alle 50€/yö, kun äidin osuus (1/3) otettiin pois. Hotellin respassa oli töissä eräs tosi söpö mies, johon taidettiin vähän ihastua ^.^ Tykättiin muutenkin siitä paikasta. Vaikka sijainti on aika kaukainen varsinaisesta kaupungista, junamatkat eivät ole aivan järkyttävät ja maksoivatkin hyvin vähän. Rannat ovat hyvät siellä, mikä olisikaan parempaa kuin ranta- ja kaupunkiloman yhdistäminen!

Tuntuu että tää Gaudin mestariteos ei ikinä valmistu.. Ehkä tällä vuosikymmenellä?

Parc Güell on yks mun suosikkipaikoista <3
Parc Güell on aivan ihana paikka. Siellä on papukaijoja ja paljon palmuja ja vaikka mitä. Käsittääkseni paikka on myös Gaudin suunnittelema? Kannattaa kiivetä ne miljoona porrasta kyllä, näkymät on upeat! Jos on tosi kuuma, kannattaa olla oikeesti paljon vettä ja sitten sateenvarjo tai hattu! Kokemusta on...


Tän sillan kuvan otto puolella on yksi parhaista ostareista ikinä! Siellä on mm. Kiko ja vaikka mitä muita kauppoja, joita Suomesta ei löydy. Vastarannalla vasemmalla näkyy Kristoffer Kolumbus pylvään päässä.

Mulla on puolet kuvista hukassa jossain, juuri ne vuoden 2011 kuvat :O Jos niissä on mitään julkaisemisen arvoisia niin laitan vielä lisää joskus Barcelonasta :) Salaa toivon, että tänä vuonna juuri ennen syksyn espanjan kirjoituksia pääsisin taas tonne nyt kun poikaystäväkin sai töitä... Kattoo nyt onnistuuko :)

Luv,
Johanna xx
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)