perjantai 7. helmikuuta 2014

When first drops fall

Moikka!

Täällä kirjottelee lukiolainen tyttö. En ole erityisen innokas seuraamaan muotia tai laittamaan ruokaa eli aamupalasta räpsittyjen kuvien etsijät voivat suosiolla jatkaa seuraavaan blogiin. En ole lukenut montaakaan blogia, joten tätä ei ainakaan matkituksi pitäisi voida väittää.

Se mistä nyt ajattelin alkaa kirjoittamaan on pääasiassa kynsien lakkaus. Olen lakkaillut kynsiä yläasteelta asti. Olen kuitenkin surullisen huono piirtämään, eli kaikki tänne laitettavat mallit pitäisi olla helppoja aloittelijoillekin. En myöskään omista mitään hienouksia niinkuin leimauslaattoja yms. Kallein ostamani lakka taitaa olla jotain 4€ eli pienellä budjetilla mennään :)

Koska kynsiä tulee ajan puutteesta lakattua vain n. 2-3 kertaa kuussa, kirjoitan myös muista aiheista, kuten tee (brittitaustan vaikutusta?), kirjat ja matkat. Matkoja on luvassa nyt lukion takia aika vähän mutta ihan kohta lähden Brysseliin jee jee!

Ajattelin viikonlopun aikana saada aikaan ainakin postauksen, jossa esittelen vanhoja lakkauksia ja lisäksi ehkä myös kynsilakkakokoelmaani. Että semmoista luvassa! 

                            Luv,
                               Johanna xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)