perjantai 21. helmikuuta 2014

Teehetki Pancolin kanssa

Moikka kaikki!

Näitten kynsijulkaisujen välissä ajattelin kirjoittaa vaihteeksi muista aiheista.

Sain juuri loppuun kirjan nimeltä Central Parkin oravat ovat surullisia maanantaisin, jonka on kirjoittanut ranskalainen Katherine Pancol. Se on sarjansa kolmas kirja, en ollut tosin lukenut aiempia. Ei ollut mikään lyhyt romaani, yli 900 sivua vei kolme kuukautta lukea.


Pidin tästä kirjasta (selkeesti kun jaksoin lukea noin paljon!), koska se kuvasi ihmissuhteita tosi realistisesti ja koskettavasti. Se on tarina Joséphinestä, hänen lähipiiristään ja rakkaudesta. Hahmot kulkevat sumussa etsien itseään ja löytävät lopulta paikkansa ja tarkoituksensa. Alussa henkilöhahmojen runsas määrä oli hämäävä, mutta sitten   yhtäkkiä kaikki hahmottuu selväksi verkoksi.

Lisäksi miljöö on miellyttävä. Tapahtumat sijoittuvat Pariisiin, Lontooseen ja New Yorkiin. Ostin tämän romaanin kirjamessuilta sen enempää miettimättä, koska rakastan Pariisia ja kansi oli erikoinen ja herätti kiinnostuksen. Suosittelen kaikille, joilla on tarpeeksi kärsivällisyyttä tarttua näin paksuun realistiseen kirjaan :)

Sitten niihin maistuvampiin asioihin! Olin ostamassa tuliaisia Brysseliin, kun huomasin K-Citymarketissa tarjouksen Liptonin uusista teemauista. Valitsin mustikkamuffinsin ja vanilija-toffeen makuiset pussiteet.

(Hienosti näkyy se takkatuli siel taustal...)
Aah, toi mustikkamuffinssitee on niin ihanaa!!! Se mustikanmaku on tosi hyvä ja en olisi uskonut, että se oikeesti maistuisi siltä, mitä lupaa. Kannattaa maistaa, suosittelen! 
  
Sitten toi toffeetee... No tota, en itse kauheesti tykännyt. Vaikka paketin selosteen mukaan sokeria olisi alle 0,5g/100ml, tuntui että se oli tosi paksua ja makeaa. Se oli vaan liian makeaa minulle.


Seuraavaksi aion lukea Kirahvin kaula - kehitysromaanin ja joitain kirjoja kouluun... Ja maistelen mm. inkivääri- ja päärynäteetä.

                        Luv,
                           Johanna xx
                            Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)