torstai 20. helmikuuta 2014

Kynsilakkakokoelma

Heips!
Tuskallisen pitkän valokuvausprosessin päätteeksi pääsen vihdoin kirjoittamaan tätä postausta! Kuvasin siis kynsilakkakokoelmaani esiteltäväksi teille. Laskeskelin, että niitä on tässä 6 vuoden aikana kertynyt noin 60. Eli tästä saattaa tulla aika pitkähkö julkaisu :)


                        Välineitä

Sain joululahjaksi ihanalta poikaystävältäni tällaisen Gratiaen
kynsienhoitosetin, johon kuuluu bufferi (jolla saa upeat sileät ja kiiltävät kynnet!), käsi- & kynsirasva sekä kynsinauhaöljy. Kaikki ovat orgaanisia tuotteita. Lisäksi kuvassa luottoviilani, Trindin lasinen kynsiviila.
Tässä erittäin tärkeitä välineitä. Vasemmalta oikealle: Mavalan nail hardener eli kynnenkovettaja, Trindin nail repair, jota käytän aluslakkana, Inglotin matta päällyslakka, sitten joku ikivanha Nivean päällyslakka, viimeisenä kolme teräväkärkistä lakkaa, jotka ovat peräisin kirpputorilta, Inglotista ja Claire's -liikkeestä. Sininen kirpputorilta ostettu oli loisto-ostos, lakka on surkeaa, mutta vain parilla eurolla sain teräväkärkisen siveltimen, jolla voin hoitaa kaikki muut värit kuin mustan ja valkoisen! Alareunassa vielä OPIn drip n dry, jolla voi kuivattaa lakkaa.                        KynsilakatPunaiset, oranssit ja keltainen. Tarvitsen ehdottomasti paremman keltaisen! Rimmelin persikan värinen lakka 053 Apricot punch myös tuoksuu hedelmäiseltä :)Sitten pinkkejä. Suosikkini ovat Kone Helsinki pinkki matta ja glitter (keskellä ja oikealla). Niitä saa ainakin Tarjoustalosta vain parilla eurolla. Myös nimetön pinkki matan oikealla puolella on paljon käyttämäni lakka.
Vihreitä minulla onkin aika vähän. Seppälän miss Selenet ovat aika ohuita ja monta kerrosta vaativia lakkoja, enkä siksi käytä niitä niin usein enää. Keskimmäistä Seppälän Nails -lakkaa en ole vielä päässyt testaamaan.Sitten toinen lempivärini, turkoosi. Paras näistä on KIKOn 389. Käytän paljon myös Claire'sin kahta lakkaa. Niitä ei tosin saa Suomesta, olen ostanut ne mm. Englannista ja Ranskasta.IsaDoran sugar crush -lakat ovat kalliita ja sainkin ne joululahjaksi. Niistä saa kivaa tekstuuria kynnelle :) KIKOn kaikki lakat ovat lähes aina käytössä, ne ovat halpoja (n.2-3€) mutta en ole löytänyt niitä vielä Suomesta. (KERTOKAA, JOS TIIÄTTE MISTÄ SAIS!!!) Oon ostanut nämä Ranskasta ja Espanjasta.Ihanat siniset jatkuu! Rimmelin 198 Azure, KIKOn 266 ja kone HELSINKI U08 vakio käytössä.Toinen lempivärini: violetti <3 Niistä tulikin kolme kuvaa :D
Näistä reunimmaiset ovat jotain ikivanhoja, jotka löysin leipälaatikosta :D Niissä on kuitenkin kivat helmiäissävyt. KIKOn 330 on loistava.OPIn ja Claire'sin kimallelakat ovat hyvä valinta kimalletta kaipaaville.Rimmelin 193 Black cherries on yksi suosikeistani, se on ruskean ja violetin välillä häilyvä kirsikkaimainen ja mystinen... Vieressä LAYLAn magneettilakka. Oikean puoleista Claire'sin kummallista kolmikerroksista lakkaa olen uskaltanut käyttää vain kerran, koska pelkään sotkevani kerrokset :oVasemmalla Claire'sin hopeinen crackle-lakka. Perus musta ja hopeinen on hyvä olla. Rakastan hopeisia kynsiä <3Vasemmalla kaksi manikyyri-pakkauksen lakkaa. Keskellä Natural collectionin champagne ja sen oikealla puolella Maybellinen kupari ovat yleensä käytössä varpaankynsissäni.


Tulipas paljon tekstiä ja kuvia. Toivottavasti jaksoitte skrollata tänne asti :) Mut ei mitään syytä huoleen jos ei löydy tällaista kokoelmaa, muutamalla perusvärisellä lakalla pääsee ihan hyvin alkuun! Ja ihan parilla kolmella eurolla löytyy laadukkaita lakkoja, jos jotain tuntuu puuttuvan.

                           Luv,
                              Johanna xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)